fredag 20 januari 2012

När man känner att inget är roligt längre.

Igår natt mådde jag inte så bra, men försökte göra annat för att sluta tänka. Så jag scrappade lite.. Det blev ett väldigt enkelt kort, tog inte alls lång tid att göra.
Texten på kortet "Be unique - be you" tog jag ifrån en papperspåse. Jag shoppade ju ett par byxor på Only sist jag var i Gbg och då fick jag en jätte fin papperspåse och på påsen stod det den texten. Tyckte texten var väldigt fin =)

Jag ska kolla på den pyttelilla lägenheten idag, jag hoppas att det är fint där.. Men jag kommer nog trivas bra hur det än ser ut.

Jag kan typ inte scrappa, har inga vita cardstock kvar, så jag kan bara göra kort med mönstrad kortbas.. -.-

Kram på er alla!! //Jossan

3 kommentarer:

 1. sv: Tack så jättemycket, och varsågod :)

  Vilket fint kort! :D Jag undrar, bor du i närheten av gbg? Det gör jag iallafall ;) Vet du någon bra scrapaffär i gbg området? För jag kan inte hitta någon som jag gillar! Eller, jag gillar magnolia i borås (bor typ mittimellan gbg och borås), men utöver det...? :)

  SvaraRadera
 2. Stort tack för tipsen! :D Jag heter Erica, brukar inte ge bort mitt namn till vem som helst, typ på bloggen och så... Jag har varit inne här på din blogg (eller din gamla? det var för typ ett år sedan) förut, du gör riktigt fina alster :D

  SvaraRadera
 3. Jossan är duktig ju !

  SvaraRadera